fbpx

Душеци

Идеални за домашна и надворешна употреба

Душек 64756 - SINGLE SIZE DURA BEAM (76 x 191 x 25 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден

Идеални за домашна и надворешна употреба

Душек 64757- TWIN SIZE DURA BEAM (99 x 191 x 25 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 1.850,00 ден
Цена: 1.850,00 ден

Идеални за домашна и надворешна употреба

Душек 64759 - QUEEN SIZE DURA BEAM (152 x 203 x 25 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 2.590,00 ден
Цена: 2.590,00 ден

Идеални за домашна и надворешна употреба

Душек 64755 - KING SIZE DURA BEAM (183 x 203 x 25 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 2.790,00 ден
Цена: 2.790,00 ден

Удобна фотелја на извлекување

Фотелја PULL OUT CHAIR 66551 (107 x 221 x 66 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 4.150,00 ден
Цена: 4.150,00 ден

Практична фотелја за надворешна и внатрешна употреба

Фотелја MEGA LOUNGE 68595 (170 x 96 x 86 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 4.190,00 ден
Цена: 4.190,00 ден

Со вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)

Душек 64124- Pillow Rest Airbed (152 х 203 х 42 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 4.890,00 ден
Цена: 4.890,00 ден

Со вградена електрична пумпа за брзо надувување (~4 min)

Душек 64126 - QUEEN ESSENTIAL REST AIRBED (152 х 203 х 46 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 5.490,00 ден
Цена: 5.490,00 ден

Практична и прилагодлива софа

Софа PULL OUT 66552 (193 cm x 221 cm x 66 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 6.900,00 ден
Цена: 6.900,00 ден

Со вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)

Душек 64162 - TWIN PRIME COMFORT ( 99 х 191 х 51 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 6.990,00 ден
Цена: 6.990,00 ден

Со вградена електрична пумпа за брзо надувување (3-4 min)

Душек 64418 - COMFORT PLUSH AIRBED (152 х 203 х 56 cm)
Цена:
Цена без ДДВ: 7.700,00 ден
Цена: 7.700,00 ден