fbpx

Деликатесни корпи

Чоколаден аранжман со Merci и Kinder чоколади, дополнет со ...

За твојот посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Киндер чоколади, Киндер чоколадни бонбони и Киндер јајца во корпа во облик на срце
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Прекрасно аранжирано срце, полно со чоколади и плишано мече.

Киндер срце со подарок
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Чоколаден аранжман во облик на срце со Merci чоколади и ...

Merci чоколаден аранжман
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите внимание.

Благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Голема корпа полна со апетисани, бонбониера, зимски чај, ...

Зимска идила
Цена:
Цена без ДДВ: 3.400,00 ден
Цена: 3.400,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci чоколади, Ferrero Rocher и ...

Ексклузивна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

 Луксузно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со пенливо вино и бонбониери ...

Волшебни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа за честитање на разновидни ...

Уживај во празниците
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Корпа со органска козметика, чоколадни десерти и вино се ...

Ти си извонредна жена
Цена:
Цена без ДДВ: 3.700,00 ден
Цена: 3.700,00 ден

Честитајте го постигнатиот успех на вашите деловни партнери ...

Да прославиме заедно
Цена:
Цена без ДДВ: 3.700,00 ден
Цена: 3.700,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа за честитање на претстојните ...

Прекрасна идила
Цена:
Цена без ДДВ: 3.700,00 ден
Цена: 3.700,00 ден

Празнично аранжирана корпа со бонбониери, вино и пенливо ...

Среќни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 3.700,00 ден
Цена: 3.700,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Елегантен подарок
Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите ...

IMG_0603
Цена:
Цена без ДДВ: 4.100,00 ден
Цена: 4.100,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Sheridan's ликер, Бајадера и ...

Најубави желби
Цена:
Цена без ДДВ: 4.100,00 ден
Цена: 4.100,00 ден

Киндер торта, вистинско изненадување за сите возрасти.

Киндер торта
Цена:
Цена без ДДВ: 4.200,00 ден
Цена: 4.200,00 ден
Страница 6 од 7