Поставете прашање

Релакс масажа на тело и лице - 90 мин.

Масажата е наменета за сите оние кои сакаат да почуствуваат длабока релаксација и целосно опуштање, бидејќи го опушта целото тело и сите сетила.
Релакс масажа на тело и лице