Кујна Дива

Кујна Дива со елементи од пескарено стакло која идеално се вклопува со различен домашен амбиент.
Цена:
Цена без ДДВ: 22.380,00 ден
Цена: 22.380,00 ден
11005826
11005826 (1)
11005826
Опис Кујната Дива, во беле дезен со бела лак фолија, со адекватна комбинација на долни и горни елементи освежени со сегмент од калено пескарено стакло идеално ќе се вклопат во различните амбиентални аранжмани. Поседува доволен простор за омилените садови и се она од што ниту една домаќинка не се откажува. Дополнителна функционалност придонесува долниот елемент со две практично укомпонирани сегменти за чување на важните предмети.

*Забелешка: цената е без работна плоча. Длабочината на горниот дел е 30 см, длабочината на долниот дел е 51 см.

Ш 200,0 cm

Д 51,0 cm

В 200,0 cm

Дезен бела, лак бела фолија

Испорака: За Скопје и околината испораката е бесплатна за нарачан мебел во вредност над 6.000 ден. Монтажата не е обезбедена. За градовите низ Македонија испораката се наплатува (Ве молиме контактирајте не за цени) и не е обезбедена монтажа од наша страна. Сите производи содржат упатство за монтажа.

Рекламации и гаранција: Рекламациите се решаваат за 20 до 30 дена. Производите имаат гаранција од 1 година доколку физички не се уништени од страна на купувачот.

Залиха: Доколку производот во моментот го нема на залиха, истиот се нарачува и во период од најмногу 10 дена пристигнува во магацинот во Скопје.

Коментари

Нема коментари за овој производ.