Известување за испораките за 8ми Март

Бидејќи веќе ни пристигнуваат нарачки за испорака на 8ми Март, со цел навремена испорака и опслужување на вашите нарачки, Ве молиме доколку се за испорака за Скопје испратете ги до 06 март, додека пак доколку испораката е за останатите градови ги очекуваме до 05 март.

Нарачките кои ќе ги добиеме по овие дати, системот ќе ги префрла за испорака од 09 март.

Воедно, можно е да направиме промена и на овие рокови, доколку се пополни капацитетот на службите за испорака.

Препорачуваме навремено да ги направите нарачките, како би можеле да гарантираме навремена испорака.

Најнови производи

Топлината што ја произведува помага да се олесни ...

Gallet CCH130 Електрично ќебе
Цена:
Цена без ДДВ: 2.699,00 ден
Цена: 2.699,00 ден

Отворена електрична скара.

Gorenje TG2514B електрична скара
Цена:
Цена без ДДВ: 3.190,00 ден
Цена: 3.190,00 ден

Апарат за брза подготовка на вафли и мафини.

Gorenje WCM702PW апарат за вафли
Цена:
Цена без ДДВ: 2.399,00 ден
Цена: 2.399,00 ден