Најнови производи

Машинка за мелење ореви изработена од нерѓосувачки челик.

untitled-1816
Цена:
Цена без ДДВ: 360,00 ден
Цена: 360,00 ден

Керамичка тава за палачинки со дијаметар 26 см.

art-cuisine-11-inch-ceramic-aluminum-crepe-frypan-02b33c98-2f6f-4930-bfa0-196e543fa0e3_600
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден

Подготовката на домашни плескавици е лесна и брза.

z17
Цена:
Цена без ДДВ: 170,00 ден
Цена: 170,00 ден