Известување за испораките за 8ми Март

Оваа година 8ми март е недела и тој ден не се вршат испораки. Според нашето досегашно искуство и со цел навремена и сигурна достава на вашите осмомартовски нарачки испораките ќе се вршат во петок (06 март).

Ве молиме вашите нарачки испратете ни ги:

За испорака во Скопје најдоцна до 04 март (среда)

За испорака за другите низ Македонија најдоцна со 03 март (вторник)

Останатите нарачки кои ќе ги добиеме по овие термини ќе се доставуваат на 10 и 11 март.

Најнови производи

Идеален за подготовка на топено сирење или чоколадо.

Апарат за фонду Severin 2405
Цена:
Цена без ДДВ: 2.999,00 ден
Цена: 2.999,00 ден

Чоколадна фонтана за домашна употреба.

Чоколадна фонтана Camry
Цена:
Цена без ДДВ: 2.599,00 ден
Цена: 2.599,00 ден

Четка за исправање на коса со LCD екран.

Четка за исправање коса CR2313
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден