Сет од 2 маски Климт “The Kiss”

Сет од две елегантни двослојни маски – вистински моден детаљ во вашиот секојдневен изглед.

Сет од 2 маски Климт “The Kiss”Сет од 2 маски Климт “The Kiss”
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Опис Во време кога носењето маски стана неопходно, Carmani создаде серија на маски со атрактивни уметнички мотиви. Естетски и функционални, овие маски претставуваат вистински моден детаљ во вашиот секојдневен изглед.

Спакувани се по две – светла и темна варијанта на истиот мотив, “The Kiss” од познатиот австриски сликар Gustav Klimt.

Маските се двослојни, лесни за одржување, со метален клипс на носот за подобро налегнување.

Големина: 18.5×13.5cm

Маската содржи два слоја: sports polyester и 100% polyester.

Перење на температура од 60 ° C Препорачливо е да се испере пред првото користење.

Коментари

Нема коментари за овој производ.