Маска Ван Гог “Ириси”

Елегантна двослојна маска – вистински моден детаљ во вашиот секојдневен изглед.

Маска Ван Гог “Ириси”Маска Ван Гог “Ириси”
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден
Опис Мотив на маската е сликата “Irises” на познатиот холандски сликар Vincent van Gogh

Индивидуално спакувана, двослојна, лесна за одржување, со метален клипс на носот за подобро налегнување.

Големина: 18.5×13.5cm

Маската содржи два слоја: sports polyester и 100% polyester.

Перење на температура од 60 ° C Препорачливо е да се испере пред првото користење.

Коментари

Нема коментари за овој производ.