Пумпи

Рачна пумпа за брзо и лесно надувување на базени или душеци.

intex____________4fa925b6abb41
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден

Intex ножна пумпа.

intex-69611-foot-pump-28-cm
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден

Intex електрична пумпа 12 V, со полнач.

intex_e__________51ac7cdc35d70
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден