Тунел гасеница

Поставете го тунелот во градината, покани ги пријателите заедно забавувајте се.
Тунел гасеницаТунел гасеница
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден
Опис Поставете го тунелот во градината, покани ги пријателите заедно забавувајте се.

Димензии: 48 см х 180 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.