Два шатори со тунел

За поголема забава со повеќе другарчиња.
IPlay два шатори со тунел
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден
Опис Интересна комбинација на два шатори со тунел.

Димензии на шаторот: 100 x 100 x 135 см. Димензии на тунелот: 180 x 46 cm. Димензии игло: 112 x 112 x 94 cm.

Коментари

Нема коментари за овој производ.