Шатор замок

Шарен шатор во форма на замок.
Шатор замокШатор замок
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден
Опис Шарен шатор во форма на замок дизајниран за малите витези да уживаат да играат надвор или во станот.

Димензии: 75х75х100 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.