Павилјон за заштита од сонце

Павилјон, кој служи за заштита на децата од штетните сончеви зраци.
Павилјон за заштита од сонцеПавилјон за заштита од сонце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Опис Исклучително простран, лесен и брз за составување (pop – up систем).

Погоден за надворешни или внатрешни простории.

Димензии: 150 x 100 x 80 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.