Шатор со топчиња

Секогаш популарен агол за игра на отворено или дома.
Шатор со топчињаШатор со топчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
Опис Шаторот нуди многу можности за играње и дружење. Една страна на шаторот е наменета за игра со пикадо, другата страна на шаторот за постигнување на целта.

* Димензии: 95 x 95 x 100 см

* вклучени 50 топки и 3 топки за пикадо (пластични топки изработени од полипропилен и полиетин)

* Платното е направено од 100% полиестер, мрежа и еластични жици.

Коментари

Нема коментари за овој производ.