Детски шатор пони

Купола шатор со тунел за детска игра, со коњчиња и принцеза мотиви.
Детски шатор пониДетски шатор пони
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден
Опис Купола шатор со тунел за детска игра, со коњчиња и принцеза мотиви.

Шаторот се состои од купола со димензии: 112 x 112 x 94 cм и тунел со дијаметар од 46 см и должина од 95 см.

Димензии:

* Големина на игло: 112 x 112 x 94 см.

* Големина на тунелот : дијаметар: 46 см, должина: 95 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.