Шатор морски свет

За безбедна игра со часови.
Шатор морски светШатор морски свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден
Опис Детскиoт шатор на забавен начин го ограничува просторот, што ги прави децата да се чувствуваат удобно и безбедно, и тие играат без грижа со часови и часови. За уште поголема забава, мотивот на подводниот свет и приложените топки ја зголемуваат бесконечната имагинација на децата за време на играта.

Одлична забава за во Вашиот дом или градина.

Димензија на шаторот: 95 х 95 х 100 см.

Вклучени: 100 топки.

Коментари

Нема коментари за овој производ.