Шатор Бубамара

Шатор бубамара за бескрајна забава.
Шатор БубамараШатор Бубамара
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден
Опис Постави го шаторот во својата соба и забата може да почне. Во шаторот можеш да се скриеш, да исползиш низ тунелот, да си направиш пикник или да се одмориш. Можностите се неограничени.

Димензии на шаторот: 112 x 112 x 94 cm. Димензии на тунелот: 90 x 46 cm.

За деца постари од 3 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.