fbpx

Принцези шатор со 100 топчиња

Омиленo катче за играње на отворено или во домот.
Принцези шатор со 100 топчињаПринцези шатор со 100 топчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден
Опис Детскиoт шатор на забавен начин го ограничува просторот, што ги прави децата да се чувствуваат удобно и безбедно, и тие играат без грижа со часови и часови. Омиленo катче за играње на отворено или во домот.

Вклучени 100 топки за играта.

Карактеристики:

* Димензии: 95 x 95 x 100 см

* содржи: 100 топки

Коментари

Нема коментари за овој производ.