Индијански шатор

Шарен шатор во форма на индијански шатор.
Индијански шаторИндијански шатор
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден
Опис Шарен шатор во форма на индиски шатор, за пријатна игра надвор или во станот.

- Димензии: 100 x 100 x 135 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.