Индијански шатор

Шаторот е одлично место за играње, читање бајки, спиење и дружење со пријателите.
Индијански шаторИндијански шатор
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Опис Индијанскиот шатор е одлично катче за сите мали сонувачи кои сакаат да искусат возбудливи авантури на дивиот запад.

Шаторот е одлично место за играње, читање бајки, спиење и дружење со пријателите. Погоден за употреба во домот или на отворено.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* димензии: 120 x 120 x 150 см

* Конструкцијата на шаторот е направена од дрво

* Платното со живи бои е изработено од 100% полиестер

Коментари

Нема коментари за овој производ.