Детски шатори

Купола шатор со тунел за детска игра, со коњчиња и принцеза ...

Детски шатор пони
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Шаторот е одлично место за играње, читање бајки, спиење и ...

Индијански шатор
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Поставете го тунелот во градината, покани ги пријателите ...

Тунел гасеница
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден