Детски шатори

За поголема забава со повеќе другарчиња.

IPlay два шатори со тунел
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Шарен шатор во форма на индијански шатор.

Индијански шатор
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Омиленo катче за играње на отворено или во домот.

Принцези шатор со 100 топчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Омиленo катче за играње на отворено или во домот, со мотиви ...

Пиратски шатор со 100 топчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Детски шатор со мотив пицерија.

Детски шатор пицерија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Шаторот е одлично место за играње, читање бајки, спиење и ...

Индијански шатор
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Купола шатор со тунел за детска игра, со коњчиња и принцеза ...

Детски шатор пони
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Павилјон, кој служи за заштита на децата од штетните ...

Павилјон за заштита од сонце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Шарен шатор во форма на замок.

Шатор замок
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден

Авантура под морето!

Шатор со тунели
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Шарен шатор за принцези.

Шатор принцеза
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден