Џакузи на надувување 28476

INTEX Purespa Bubble Massage (за 4 лица).
Џакузи на надувување 28476Џакузи на надувување 28476
Цена:
Цена без ДДВ: 52.990,00 ден
Цена: 52.990,00 ден
Џакузи на надувување 28476
Џакузи на надувување 28476
Опис Intex Bubble Masage е наменет за основно релаксирање во градината и во куќата.

Оваа варијанта на џакузи на Интекс ќе ве воодушеви пред сè со својата цена и пристоен материјал. Материјалот на џакузи е изработен од слоевит ПВЦ засилен со текстилни влакна.

Надворешен дијаметар: 196 cm, висина 71 cm

Внатрешен дијаметар 145cm

Моќно греење: 2200W (греење до 2,5 ° C / час)

Моќна пумпа за воздух: 800W

Моќна пумпа за надворешен филтер: 1741 литри на час

Капацитет: 795 литри

Производител: Intex

Коментари

Нема коментари за овој производ.