Intex 28132 Easy Set базен со пумпа

Intex базен со пумпа со димензии 366 х 76 см.
Intex 28132 Easy Set базен со пумпаIntex 28132 Easy Set базен со пумпа
Цена:
Цена без ДДВ: 8.600,00 ден
Цена: 8.600,00 ден
Intex 28132 Easy Set базен со пумпа
Intex 28132 Easy Set базен со пумпа
Intex 28132 Easy Set базен со пумпа
Опис Овој модел на Intex е лесен и едноставен за поставување: потребно е само да се надува прстенот на врвот од базенот, а останатиот дел се полни со вода.

Димензии: 366 х 76 см.

Капацитет: 5621 литри со 80% наполнетост

Материјал: троен слој на ПВЦ

Во пакувањето е вклучена филтер пумпа и компатибилен кертриџ.

Коментари

Нема коментари за овој производ.