Intex 28101 Easy Set базен

Intex 28101 базен на надувување со димензии 183 х 51 см.

Базен Easy SetБазен Easy Set
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден
Базен Easy Set
Базен Easy Set
Базен Easy Set
Опис INTEX ЕАSY SET 183 x 51 cm, базен на надувување без филтер пумпа.

Димензии: 183цм дијаметар, 51цм висина.

Капацитет 886 литри (80% наполнетост на базенот).

Коментари

Нема коментари за овој производ.