Електрични тротинети

Електричен тротинет Rider Kids.

Електричен тротинет RIDER KDS-ES3
Цена:
Цена без ДДВ: 17.800,00 ден
Цена: 17.800,00 ден

Електричен тротинет Hamachi ET-A5.

Електричен тротинет HAMACHI ET-A5
Цена:
Цена без ДДВ: 22.300,00 ден
Цена: 22.300,00 ден

Електричен тротинет HAMACHI ET-A9.

Електричен тротинет HAMACHI ET-A9
Цена:
Цена без ДДВ: 25.999,00 ден
Цена: 25.999,00 ден

Електричен тротинет Hamachi ET-A11.

Електричен тротинет HAMACHI ET-A11
Цена:
Цена без ДДВ: 25.999,00 ден
Цена: 25.999,00 ден

Електричен тротинет Rider.

Електричен тротинет RIDER KDS-ES2
Цена:
Цена без ДДВ: 27.800,00 ден
Цена: 27.800,00 ден

Електричен тротинет Hamachi ET-A4 Plus.

Електричен тротинет HAMACHI ET-A4 PLUS
Цена:
Цена без ДДВ: 30.999,00 ден
Цена: 30.999,00 ден

Електричен тротинет со седиште.

Електричен тротинет HAMACHI ET-A1
Цена:
Цена без ДДВ: 33.499,00 ден
Цена: 33.499,00 ден
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.