Залепи-осветли ЛЕД лампа

Без кабли. Едноставно залепете ја над површината која сакате да ја осветлите.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Без кабли. Едноставно залепете ја над површината која сакате да ја осветлите.

Лесно се вклучува и исклучува.

Коментари

Нема коментари за овој производ.