USB полнач за во автомобил

Наменет за iPhone, iPod, iTouch или MP3 уреди.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Едноставно се додава кон приклучокот за запалка во вашиот автомобил.

Наменет за iPhone, iPod, iTouch или MP3 уреди.

Коментари

Нема коментари за овој производ.