USB Dongle

Bluetooth USB Dongle.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Ги конвертира компјутерите кои немаат Bluetooth во Bluetooth enabled.

Коментари

Нема коментари за овој производ.