Универзален далечински управувач

Универзален далечински управувач за ТВ, ДВД, Стерео, Кабловска. Пакувањето содржи упатство.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Универзален далечински управувач за ТВ, ДВД, Стерео, Кабловска. Пакувањето содржи упатство. 

Коментари

Нема коментари за овој производ.