Тајмер за варење јајца

Корисен гаџет за секоја кујна.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Јајцето тајмер ја менува бојата со што полесно знаете дали јајцата се тврдо или меко варени.

Коментари

Нема коментари за овој производ.