Супер тенки LED привезоци

Комплет од 2 супер тенки LED привезоци за клучеви.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

LED сијаличките траат до 100.000 часа и користат значително помалку енергија од стандардните сијалички.

Видливост до 2 км.

Работат на 3 батерии (вклучени во пакувањето).

Коментари

Нема коментари за овој производ.