Разладувач

Пумпа за разладување.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
_________________530dcf7332f159
air_cooler_donna_nilodudes
Опис

Работи без батерии, ја собира во ташна или џеп. Едноставна за ракување. Ја полните со вода и со кликнување на копчето се разладувате.

Коментари

Нема коментари за овој производ.