Продолжен USB кабел

Компатибилен со дигитални фото апарати, камери, MPR плеери, принтери, надворешни хард дискови.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Компатибилен со дигитални фото апарати, камери, MP3 плеери, принтери, надворешни хард дискови. Должина на кабелот 75 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.