Налепница за лаптоп

Налепница која лесно се вади и може повторно да се употребува. Наменета за 15 " лаптоп.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Налепница која лесно се вади и може повторно да се употребува. Наменета за 15 " лаптоп. 

Коментари

Нема коментари за овој производ.