Multislot USB Card Reader

Поддржува MS, SD, Mini SD и Micro SD картички.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Поддржува MS, SD, Mini SD и Micro SD картички.

Коментари

Нема коментари за овој производ.