Лупа со LED светло

Лупа која зголемува за 3 пати и која има ЛЕД светло за полесно читање.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Работи на батерии, кои се вклучени во пакувањето.

Коментари

Нема коментари за овој производ.