LCD комплет за чистење

Комплет со четка, течност и микрофибер наменет за ТВ, лаптпоп, мобилни телефони.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Комплет со четка, течност и микрофибер наменет за ТВ, лаптпоп, мобилни телефони. 

Коментари

Нема коментари за овој производ.