Компјутерски микрофон

За гејмери и долги скајп разговори.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

За гејмери и долги скајп разговори.

Флексибилна подлога за прилагодување на саканата позиција на микрофонот.

Коментари

Нема коментари за овој производ.