Држач за лаптоп

Држач за лаптоп кој лесно се прилагодува кон димензиите на лаптопот.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
_________________530db0a9132172
$(kgrhqz,!oge8vgwsrk6bpkbltiuiq~~60_35
Опис

Со држачот за лаптоп добивате подобра позиција за работа и пишување, а воедно се намалува прегревањето.

Коментари

Нема коментари за овој производ.