Чувар на USB со шифра

Чувар на вашето УСБ со ваша комбинација на шифра.
Цена:
Цена без ДДВ: 199,00 ден
Цена: 199,00 ден
Опис

Наменет за сите стандардни УСБ уреди. Зашитете ги вашите податоци со систем на шифра со трицифрена комбинација.

Коментари

Нема коментари за овој производ.