Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro

Предвидена површина на прочистувањте- од 40-60 м2.
Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air ProПрочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Цена:
Цена без ДДВ: 22.999,00 ден
Цена: 22.999,00 ден
Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Опис Предвидена површина на прочистување- од 40-60 м2

Енергетска ефикасност-моќност: 60 w

Осдумкратен систем на прочистување

Електростатски плазма филтер кој ги разложува честичките од прашина

HEPA филтер кој има помали честички кои го загадуваат воздухот

Јаглероден филтер кој го чисти воздухот со активен јаглен, ги елиминира штетните хемикалии

Филтер кој го спречува негативниот ефект на микрочестиците од чад

Фотокатализатор кој го поддржува процесот на убивање на бактерии

УВ ламба која ги убива бактериите и го спречува нивното множење во околината

Активен озон кој го елиминира биолошкото и хемиското загадување

јонизација на воздухот, поддршка на имунолошките процеси на човечкото тело

Дополнителна дезинфекција на озонот и на јони 5mln / cm3

Моќ на прочистување 365 m3 / h

Промена на воздухот во оптималната површина- 5 пати

Вграден таjмер

Сензор

Индикатор за промена на филтер

Индикатор за присуство на pm2 честички и за ниво на загаденост на воздухот во просториjата

Напредна технологиjа за успешно елиминирањте на 99,97% од штетните честички

Механички нечистотии (прашина, цврсти честички на чад и гасови)

Грини

Животински крзно и епидермис (кои се силни алергени за многу луѓе)

Полен од треви, дрвја и цвеќиња

Бактерии и вируси

мириси

Формалдехид, бензен и други штетни гасови

PM 2.5 и PM 10 честички

Препорака за промена на филтерот- по шест месеци 24-часовно користење

Коментари

Нема коментари за овој производ.