Laica HI 3012 овлажнувач на воздух

Исклучително тивок, обезбедува фино и продолжено испарување.
Laica HI 3012 овлажнувач на воздухLaica HI 3012 овлажнувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 3.590,00 ден
Цена: 3.590,00 ден
Laica HI 3012 овлажнувач на воздух
Laica HI 3012 овлажнувач на воздух
Опис Laica развива целосна линија на медицински одобрени термометри за доенчиња и деца, како и овлажнувачи кои се произведени според најстрогите контроли за квалитет и безбедност со посебно внимание на специфичните потреби и грижа на оваа возрасна група.

Ултрасонична технологија го прави исклучително тивок и обезбедува фино и продолжено испарување.

- Можно е да се прилагоди протокот на пареа според вашите потреби

- Опремен со лента за дифузија на есенции (есенции не се доставуваат)

- Практични ноќни светла во 7 различни бои.

ДИМЕНЗИИ: 23,8 х 16 х 16 см

ТЕЖИНА: 590 g

МОЌНОСТ: AC 230V 50Hz - 15W

КАПАЦИТЕТ: 1,3 литри

РАБОТНО ВРЕМЕ: 7 - 8 часа

Коментари

Нема коментари за овој производ.