Gorenje OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух

Предвидена површина на прочистување 20-м2
Gorenje OPTIAIR 203M Прочистувач на воздухGorenje OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 9.490,00 ден
Цена: 9.490,00 ден
Gorenje OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух
Gorenje OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух
Gorenje OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух
Опис Технички карактеристики

Тип на апарат: Прочистувач на воздух

OPTIAIR 203M

Тајмер: Дигитален

LCD: LCD дисплеј

Јонизатор

Турбо режим на работа

Индикатор за чистење на филтерот

Боја: Бела

Површина на просторот: 20 m2

Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 58 × 22,5 cm

Нето тежина на апаратот: 5,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 6,6 kg

Осигурувач: 10 A

Коментари

Нема коментари за овој производ.