Сет чаши 1/3 Change Color

Комплет од три чаши чии бои се менуваат откако ќе се наполни со течност.
Сет чаши 1/3 Change ColorСет чаши 1/3 Change Color
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден
Сет чаши 1/3 Change Color
Сет чаши 1/3 Change Color
Сет чаши 1/3 Change Color
Опис Вистинско уживање во топлите напитоци. Буквите на дизајнираната чаша ја менуваат бојата откако ќе се наполни со течност.

Сетот вклучува три чаши.

Производител: Cerve, Italy

Коментари

Нема коментари за овој производ.