Сад за пармезан

Сад за пармезан, кој само треба да го преместите од фрижидерот на масата.
Сад за пармезанСад за пармезан
Цена:
Цена без ДДВ: 319,00 ден
Цена: 319,00 ден
Сад за пармезан
Сад за пармезан
Сад за пармезан
Опис Дизајн, технологија, квалитет 100% Италија.

Безбеден за одржување во машина за садови.

Димензии: 14 x 14 x 8 cm.

Коментари

Нема коментари за овој производ.