Сад за чување сирења

Сад за чување на свежината на сирењата.

Сад за чување сирењаСад за чување сирења
Цена:
Цена без ДДВ: 399,00 ден
Цена: 399,00 ден
Сад за чување сирења
Сад за чување сирења
Сад за чување сирења
Сад за чување сирења
Опис Во садот е вклучена корпа која овозможува циркулација околу сирењата, со што тие ја задржуваат свежината.

Дизајн, технологија, квалитет 100% Италија.

Безбеден за одржување во машина за садови.

Димензии: 26 x 10,5 x 17 cm

Капацитет: 3 Л.

Коментари

Нема коментари за овој производ.