Сад за чување храна

Декоративен сад за бонбони или останат вид храна.
Сад за чување хранаСад за чување храна
Цена:
Цена без ДДВ: 239,00 ден
Цена: 239,00 ден
Сад за чување храна
Сад за чување храна
Опис Стаклената тегла е со капацитет 1200 мл.

Димензии: 15х11х15 см.

Материјал: Стакло

Производител: Zeller

Коментари

Нема коментари за овој производ.