LAICA PM2000 апарат за тестенини

Апарат за подготовка на свежи тестенини.
LAICA PM2000 апарат за тестениниLAICA PM2000 апарат за тестенини
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден
LAICA PM2000 апарат за тестенини
LAICA PM2000 апарат за тестенини
LAICA PM2000 апарат за тестенини
LAICA PM2000 апарат за тестенини
LAICA PM2000 апарат за тестенини
Опис КОМПОНЕНТИ НА ПРОИЗВОД

1 машина за тестенини , 1 заменлив двојен нож,

1 рачка, 1 спојка со завртка, 2 упатства за употреба

МИН. И МАКС. дебелина: 0,3-3 мм

МАКС. ШИРИНА : 150 мм

ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА РАЧКА: 7 позиции

МАТЕРИЈАЛ: Челик, алуминиум

ДИМЕНЗИИ: 20,2 х 19,6 х 15,2 см

ТЕЖИНА: 0,76 кг

Коментари

Нема коментари за овој производ.